Skrivet av: sailingursaminor | 2011/06/05

På fast mark igen

Efter 25 dygn till till havs i skiftande väder, är man på fast mark igen. Har tränat en hel dag på att gå på någonting som ligger still. Kom in till Flores i går. Egentligen fel ö, men det gick inte att ligga upp mot Horta på grund av det hårda vädret. I morgon bär det av till Faial på Horta, där jag skall träffa Eva. Hon kom dit den 2:a , så hon har fått bo på pensionat några dagar. Men vädrets makter rår man inte på i en liten segelbåt. Nedan några bilder på havets skiftningar samt hamnen här på Flores


Responses

 1. Skönt att du är på fast mark och att du får sällskap av Eva igen. Seglat över atlanten själv, du är tuff pappa!

 2. bra gjort hasse!!! kramkram

 3. Kul att höra från dig Hasse. Har kollat positionen med täta intervaller. Hoppas Du får träffa Eva snart. Bästa hälsningar.
  Imre

 4. Bra jobbat Hasse. Hoppas du nar Horta snart och far mota upp med Eva! Frida har just avslutat en veckas seglarkurs i Fowey och klarade Stage 1 av Royal Yachting Associations kurser! Kanske en Atlant-seglare ”in the making”. Ma sa gott och lycka till med resten av seglatsen.

  • Va kul !, Frida får gärna öva med oss när tillfälle ges. Tyvärr kommer vi inte förbi England nu,( jäkla väder) hade hoppas vara vid engelska kusten runt midsommar .

 5. Tjena Hasse
  Ser att Du är i hamn igen och en betydligt större och trevligare sådan (jämfört med den tidigare) efter vad jag kan förstå. Du har väl redan fått ombord Eva, så jag säger hej till Dig också. Hoppas ni får det trevligt,. Förhoppningsvis fler lägesrapporter nu sedan underlaget stillat sig.

  • Hej Imris !
   japp, nu e hon ombord igen, ett litet tag….

 6. Å vad skönt att din färd över Atlanten är över för denna gång och att allt gick bra. Du är stark och duktig som fixat detta helt själv, fast jag tyckte nog du var lite dumdristig när du drog. Ha en fortsatt skön och go tur.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: